Βλεφαροπλαστική

Βλεφαροπλαστική: Βλέμμα φρέσκο και λαμπερό με micro fat grafting

Η βλεφαροπλαστική αποτελεί σήμερα μια από τις πιο διαδεδομένες επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής.

Η εξέλιξη της κλασικής βλεφαροπλαστικής είναι η micro fat grafting, που δίνει νεανικά μάτια χωρίς νυστέρι και με πιο ανώδυνο τρόπο. Με την μέθοδο αυτή προσδίδουμε στην περιοχή των βλεφάρων μια αίσθηση ανανέωσης και την εικόνα ενός ξεκούραστου προσώπου. Η τεχνική περιλαμβάνει την έκχυση αυτόλογου λίπους και μπορεί να εφαρμοστεί με τα ίδια αποτελέσματα σε άνδρες και γυναίκες.

Τα μάτια θεωρούνται όχι απλά αισθητήρια όργανα, αλλά όργανα έκφρασης των συναισθημάτων μας και ο «καθρέφτης « της ψυχής μας. Τα μάτια μιλάνε από μόνα τους! Αποκαλύπτουν τι σκεφτόμαστε και τι αισθανόμαστε.

Η συμπτωματολογία ορισμένων όμως ασθενειών αλλά και το πέρασμα των χρονών κάνουν τα βλέφαρα να χάνουν την ζωντάνια τους και την σφριγηλότητα τους.

Η micro fat grafting τεχνική διαρκεί λιγότερο από μια ώρα χωρίς πόνο, οιδήματα και σημάδια, με άμεση επιστροφή στον χώρο σας η στην δουλειά σας.

Μετά την επέμβαση θα νιώθετε το βλέμμα σας πιο έντονο, ζωντανό, νεανικό και ξεκούραστο, χωρίς όμως να αλλάξουν τα βασικά χαρακτηριστικά σας.

Στο Beautyplastic εγγυόμαστε την επιτυχία της επέμβασης ή της θεραπείας σας. Προτείνουμε το καλύτερο για σας και είμαστε δίπλα σας και την επόμενη μέρα. Η συνεχής ενημέρωση σε νέες τεχνικές είναι βασική μας προτεραιότητα.