Μεσοθεραπεία Προσώπου

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Η μεσοθεραπεία ενυδατώνει, συσφίγγει, τονώνει και αναπλάθει το δέρμα, δίνοντάς του μια πιο νεανική όψη.

Πρόκειται για θεραπεία, η οποία γίνεται με την έγχυση πολυβιταμινούχου συσφικτικού και αναπλαστικού σκευάσματος στο μεσόδερμα.

Η μεσοθεραπεία γίνεται στο λαιμό, μέτωπο, ρινοπαρειακές πτυχές, ζυγωματικά, καθώς και στα σημεία του σώματος που υπάρχει κυτταρίτιδα. Στις νεαρές ηλικίες γίνεται για πρόληψη των ρυτίδων και στις μεγαλύτερες ηλικίες για την καταπολέμηση τους.

Μεσοθεραπεία προσώπου ότι πρέπει να γνωρίζουμε

Η μέθοδος της μεσοθεραπείας προσώπου αφορά την έγχυση ουσιών στο μεσόδερμα με στόχο την κυτταρική αναγέννηση, τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών και επομένως την παραγωγή κολλαγόνου.
Οι δύσκολοι ρυθμοί, το άγχος αλλά και το πέρασμα του χρόνου κάνουν το πρόσωπο να δείχνει κουρασμένο, αφυδατωμένο, χάνοντας τη λάμψη και την ελαστικότητα του.
Οι βιταμίνες, τα αμινοξέα, τα ιχνοστοιχεία αλλά και άλλες ουσίες είναι απαραίτητες για τη δομή και την ανάπτυξη της επιδερμίδας μας καθώς επίσης και για την συγκράτηση νερού κάτω από το δέρμα, προσδίδοντας ένα πιο φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό πρόσωπο.
Στο Beauty Plastic η θεραπεία είναι γρήγορη απλή και χωρίς παρενέργειες. Με την ειδική συσκευή derma roller δημιουργούμε κανάλια στην επιφάνεια της επιδερμίδας μέσα από τα οποία τα διαλύματα της μεσοθεραπείας φτάνουν στο απαιτούμενο βάθος.

Μεσοθεραπεία γίνεται αρχικά ανά εβδομάδα και ανά 15 ημέρες αργότερα για ένα διάστημα 2-4 μηνών, αλλά και επαναληπτικά μια η δυο φορές το χρόνο. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος καθώς και όλες τις εποχές του χρόνου.

Η διάρκεια μιας συνεδρίας μεσοθεραπείας είναι περίπου 15 λεπτά.

Η μεσοθεραπεία προσώπου ενδείκνυται για την άμεση λείανση των ρυτίδων, καθώς επίσης τη λεύκανση ,τόνωση ,σύσφιξη και λάμψη της επιδερμίδας σας.

Μεσοθεραπεία Προσώπου σε Πειραιά, Αθήνα & Χανιά με Εγγυημένα Αποτελέσματα σε προσιτό κόστος!

Ρωτήστε μας για τιμή - κόστος Μεσοθεραπείας Προσώπου.

Υπηρεσίες Πρόσωπο – Σώμα

Υπηρεσίες Πρόσωπο – Σώμα

image
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλαστικός χειρουργός Δρ. Α. Μιχελουδάκης Πειραιάς, Βούλα Αθήνα, Χανιά. Beauty Plastic Surgery

Κλείστε ραντεβού

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Beauty Plastic Surgery Πλαστική Χειρουργική Πειραιάς, Αθήνα - Βούλα νότια προάστια Αττικής, Χανιά Προσθέστε την εφαρμογή μας στην αρχική οθόνη σας;

Οχι, ευχαριστώ