Botox Dysport

Botox Dysport

Botox

Με τη βοήθεια του botox μπορούμε να σβήσουμε τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, στο μεσόφρυο και στο μέτωπο.

Το τελικό αποτέλεσμα γίνεται πλήρως εμφανές σε 10 ημέρες.

Μετά από 6 μήνες το botox υποχωρεί και θα πρέπει να επαναληφθεί, εάν θέλουμε να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα.

Μια νέα τάση είναι το baby botox, το οποίο έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα που μέχρι στιγμής ξέραμε, εφόσον καταφέρνει και εξαλείφει τις ρυτίδες χωρίς να αλλοιώνει την φυσική έκφραση των ρυτίδων του προσώπου.

Οι ρυτίδες έκφρασης προκαλούνται από τις συσπάσεις των μυών του προσώπου και καθρεφτίζουν κάθε μας συναίσθημα: χαρά, λύπη, άρνηση, σκέψη. Είναι μία ρεαλιστική αντανάκλαση των όσων νιώθουμε.

Όσο είμαστε ακόμα νέοι, οι ρυτίδες αυτές φαντάζουν γοητευτικές. Όσο όμως μεγαλώνουμε, βαθαίνουν και μας γερνάνε.

Με τα όπλα που διαθέτει σήμερα ο πλαστικός χειρουργός, η κατάσταση αυτή είναι αναστρέψιμη, με Νο1 προϊόν στον κόσμο: τις ενέσεις βοτουλινικής τοξίνης botox ή dysport!

Είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές και αποτελούν την ιδανική θεραπεία για τις ρυτίδες έκφρασης, Το botox επιτυγχάνει τη βελτίωση έως και την εξάλειψη αυτών των ρυτίδων, αν έχετε μεριμνήσει έγκαιρα για την αντιμετώπισή τους. Στην πραγματικότητα, επιτυγχάνει ακινητοποίηση του κινηθέντος μυός, μπλοκάροντας ουσιαστικά τα νευρικά σήματα που προκαλούν τις ρυτίδες έκφρασης.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι αντιληπτά από την τρίτη ημέρα και απόλυτα φανερά από την 15η όπου και καθορίζεται η επανεξέταση fup από εμένα και διαρκούν από 4 έως 6 μήνες.

Αν είστε επιρρεπείς στην ανάπτυξη των γραμμών και εκφράσεων στο πρόσωπο που οδηγούν στην δημιουργία ρυτίδων, μπορεί επίσης να σας συστήσω τη χρήση του botox ως προληπτικό μέτρο ακόμα και μετά τα 20 χρόνια σας.

Στην περίπτωση αυτή, πραγματοποιείται baby botox, δηλαδή προληπτική θεραπεία βοτουλινικής αλλαντοτοξίνης σε μικρότερη δόση.

Ορισμένες ρυτίδες, επίσης, στο πρόσωπο προκαλούνται από την αποδυνάμωση ή τη βύθιση του μαλακού ιστού, όπως οι ρινοπαρειακές αύλακες, οι οποίες εκτείνονται από τις πλευρές της μύτης προς τις γωνίες του στόματος και γενικά αντιμετωπίζονται καλύτερα με υαλουρονικό οξύ και περιστασιακά με botox, για τη βελτίωσή τους.

Οι οδηγίες αμέσως μετά τη θεραπεία του botox, που οδηγούν στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος και στη διατήρησή του, είναι σαφείς:

  • Για 4 ώρες δεν πρέπει να τρίψετε ή να πιέσετε το δέρμα σας, να πιείτε αλκοόλ, να σκύψετε ή να κοιμηθείτε.
  • Για 2 μέρες πρέπει να αποφύγετε τη ζέστη, δηλαδή το πιστολάκι, τη σάουνα, το καυτό νερό, τον ήλιο, το τζάκι.

Στα χέρια ενός έμπειρου ιατρού, το αποτέλεσμα θα είναι στα μέτρα των προσδοκιών σας. Δηλαδή, ένα πολύ φυσικό πρόσωπο που διατηρεί την εκφραστικότητά του με ισχυρές δόσεις νεότητας.

Η βοτουλινική τοξίνη, επίσης, χρησιμοποιείται αισθητικά για να εξισορροπήσει τυχόν ασυμμετρία του προσώπου, στο μυώδες πλάτυσμα του λαιμού που μαρτυρά το γήρας, καθώς και ιατρικά για τη μείωση της εφίδρωσης και για τη θεραπεία της ημικρανίας και των πονοκεφάλων!

Botox Dysport σε Πειραιά, Αθήνα & Χανιά με Εγγυημένα Αποτελέσματα σε προσιτό κόστος!

Ρωτήστε μας για τιμή - κόστος Botox Dysport.

Υπηρεσίες Πρόσωπο – Σώμα

Υπηρεσίες Πρόσωπο – Σώμα

image
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλαστικός χειρουργός Δρ. Α. Μιχελουδάκης Πειραιάς, Βούλα Αθήνα, Χανιά. Beauty Plastic Surgery

Κλείστε ραντεβού

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Beauty Plastic Surgery Πλαστική Χειρουργική Πειραιάς, Αθήνα - Βούλα νότια προάστια Αττικής, Χανιά Προσθέστε την εφαρμογή μας στην αρχική οθόνη σας;

Οχι, ευχαριστώ