Αυξητική στήθους

Αυξητική στήθους

Αυξητική Στήθους

Σχετικά με την αυξητική στήθους

Η αυξητική στήθους (μαστού) είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής, δίνοντας λύσεις με ένα φυσικό και αρμονικό για το σώμα αποτέλεσμα.

Τα ενθέματα σιλικόνης σήμερα, σπάνια μπορεί να προκαλέσουν αντιδράσεις από τον οργανισμό. Με μικρές τομές και ταχεία ανάρρωση χαρίζει πλούσιο μπούστο και ενισχύει την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας.

Η ποικιλία δομής, σχήματος και μεγέθους στήθους, παρέχουν τη δυνατότητα εξατομικευμένης επιλογής, ανάλογα τις ανάγκες και επιθυμίες κάθε γυναίκας.

Αυξητική στήθους: Για ποιες γυναίκες είναι κατάλληλη

Η αυξητική στήθους είναι η επέμβαση με την οποία μπορούμε να μεγαλώσουμε το μέγεθος του στήθους προκειμένου να πετύχουμε ακριβώς το επιθυμητό μέγεθος, και να διορθώσουμε τυχόν ασυμμετρίες που μπορεί να υφίστανται.
Κάθε γυναίκα και ανεξαρτήτως ηλικίας, που αισθάνεται ότι το στήθος της είναι μικρότερο από αυτό που θα ήθελε, είναι κατάλληλη για την αισθητική επέμβαση πλαστικής χειρουργικής αύξησης στήθους.
Επίσης η αυξητική στήθους είναι κατάλληλη για γυναίκες, οι οποίες μετά την εγκυμοσύνη, και κατά τη διακοπή του θηλασμού, βιώνουν μια απότομη μείωση του μεγέθους των μαστών, που οφείλεται στην υποστροφή του μαζικού αδένα.
Η απόφαση για την αισθητική επέμβαση αύξησης στήθους πρέπει να λαμβάνεται με σοβαρότητα, και 0 πλαστικός χειρουργός οφείλει να σας ενημερωσεί σωστά πριν προχωρήσει στην επέμβαση, ώστε να είστε πλήρως ενήμερη για τις νέες και διαφορετικές τεχνικές, τα ενθέματα που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν καθώς και για τις τυχόν αλλαγές που θα έχει το στήθος μετά.

Το στήθος μου θα φαίνεται φυσικό κάνοντας αυξητική στήθους;

Η φυσικότητα του αποτελέσματος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Κύριος παράγων είναι η ικανότητα του γιατρού να επιτύχει ένα φυσικό αποτέλεσμα.
Άλλος παράγων είναι η τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί, σε σχέση με την ανατομία της περιοχής. Για παράδειγμα, ένα πολύ αδύνατο άτομο, στο οποίο το ένθεμα θα τοποθετηθεί πολύ επιφανειακά, θα έχει ένα αφύσικο αποτέλεσμα.
Φυσικά, την τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί, θα την συζητήσετε με το γιατρό σας. Άλλος παράγων είναι το είδος του ενθέματος. Δεν υπάρχει ένα ένθεμα το οποίο να ταιριάζει σε όλους τους ανθρώπους. Ανάλογα με την κατασκευή του θώρακα θα πρέπει να επιλεγεί το κατάλληλο σχήμα ενθέματος. Και σε αυτήν την απόφασή σας βέβαια θα βοηθηθείτε από τη συμβουλή του πλαστικού χειρουργού σας.
Τέλος, σημαντικό ρόλο θα παίξει και το μέγεθος του ενθέματος. Η ανατομία του θώρακά σας επιτρέπει μέχρι και κάποιο μέγεθος ενθέματος χωρίς να στερηθείτε το φυσικό αποτέλεσμα. Από κει και πάνω οπωσδήποτε το στήθος θα αρχίσει να φαίνεται αφύσικο.
Ποιο είναι αυτό το όριο θα σας το υποδείξει ο γιατρός με βάση την εμπειρία του, και κάποιες αντικειμενικές μετρήσεις, που αυτός θα κάνει. Επομένως η απάντηση στο ερώτημα είναι ναι!

Πως θα επιλέξω το κατάλληλο μέγεθος το στήθος μου;

Καλό είναι να έχετε στο μυαλό σας την εικόνα του στήθους που σας αρέσει και να προσπαθήσετε με κάποιο τρόπο να την δείξετε στον γιατρό. Ο γιατρός θα κάνει κάποιες μετρήσεις στο στήθος σας και στον θώρακα γενικότερα και με βάση αυτές θα σας υποδείξει ποιο είναι το κατάλληλο μέγεθος για εσάς.

Παράλληλα όμως θα πρέπει να προσπαθήσετε να του περιγράψετε τι είναι αυτό που σας αρέσει, και να δείτε μαζί κάποιες φωτογραφίες από άλλες δημιουργίες του που θα βοηθήσουν και εσάς και αυτόν να καταλάβετε ποιο είναι το επιθυμητό μέγεθος και σχήμα του στήθους.
Τέλος με κάποια sizers, δηλαδή κάποια δοκιμαστικά επιθέματα που μοιάζουν με στήθος θα προσπαθήσει να σας δώσει μία εικόνα του τι αποτέλεσμα είναι αυτό που προσδοκάτε.

Σε ποια ηλικία μπορώ να κάνω αυξητική στήθους;

Συνήθως βάζουμε ως όριο την ηλικία των δεκαοχτώ ετών. Στην πραγματικότητα αυτό το οποίο πρέπει να συμβαίνει είναι να έχει σταθεροποιηθεί η ανάπτυξη του σώματος τουλάχιστον για δύο χρόνια.
Με βάση αυτόν τον κανόνα θα μπορούσε κανείς να κάνει αυξητική σε ηλικία μικρότερη των δεκαοχτώ ετών. Σε αυτήν την περίπτωση όμως πρέπει να υπάρχει η συγκατάθεση των γονέων.

Αυξητική Στήθους σε Πειραιά, Αθήνα & Χανιά με Εγγυημένα Αποτελέσματα σε προσιτό κόστος!

Νέες κορυφαίες τεχνικές για την αύξηση στήθους!

Ρωτήστε μας για τιμή - κόστος αυξητικής στήθους.

Αυξητική Στήθους Μετά απο 3 Ημέρες
Αυξητική Στήθους Μετά απο 3 Ημέρες Αυξητική στήθους
Υπηρεσίες Πρόσωπο – Σώμα

Υπηρεσίες Πρόσωπο – Σώμα

image
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλαστικός χειρουργός Δρ. Α. Μιχελουδάκης Πειραιάς, Βούλα Αθήνα, Χανιά. Beauty Plastic Surgery

Κλείστε ραντεβού

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Beauty Plastic Surgery Πλαστική Χειρουργική Πειραιάς, Αθήνα - Βούλα νότια προάστια Αττικής, Χανιά Προσθέστε την εφαρμογή μας στην αρχική οθόνη σας;

Οχι, ευχαριστώ