Μεσοθεραπεία Σώματος

Μεσοθεραπεία Σώματος

Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία ενυδατώνει, συσφίγγει, τονώνει και αναπλάθει το δέρμα, δίνοντάς του μια πιο νεανική όψη.

Πρόκειται για θεραπεία, η οποία γίνεται με την έγχυση πολυβιταμινούχου συσφικτικού και αναπλαστικού σκευάσματος στο μεσόδερμα.

Η μεσοθεραπεία γίνεται στο λαιμό, μέτωπο, ρινοπαρειακές πτυχές, ζυγωματικά, καθώς και στα σημεία του σώματος που υπάρχει κυτταρίτιδα. Στις νεαρές ηλικίες γίνεται για πρόληψη των ρυτίδων και στις μεγαλύτερες ηλικίες για την καταπολέμηση τους.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Για τη βελτίωση της όψης και της υφής του δέρματος με άμεσο και γρήγορο τρόπο! Απαλλαγείτε από την επίμονη κυτταρίτιδα και την όψη φλοιού πορτοκαλιού με την τεχνική της μεσοθεραπείας.

Έχοντας ως κύριο στόχο την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, η τεχνική της μεσοθεραπείας με τα μοναδικής ποιότητας ενέσιμα υλικά, τα οποία εμπιστεύομαι απόλυτα για τα κορυφαία τους αποτελέσματα, δρα άμεσα και με εμφανή αποτελέσματα, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή !

Χρησιμοποιώντας μία πολύ λεπτή βελόνα, εγχέουμε το ενέσιμο υλικό στο μεσόδερμα, ένα λεπτό στρώμα μυών κάτω από την επιδερμίδα, χωρίς να δημιουργείται πόνος ή ενόχληση. Ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα και επιλέγοντας ένα ξεχωριστό μεσοθεραπευτικό υλικό για τις δράσεις και τη λιποδιαλυτική του απόδοση, επιτυγχάνεται το βέλτιστο αποτέλεσμα έπειτα από μόλις τρεις εφαρμογές, με άψογη υφή και όψη!

Τα μόρια του υλικού λειτουργούν ως ένας παράγοντας συγκράτησης μορίων νερού, τα οποία δίνουν μία όψη φρεσκάδας και σφριγηλότητας στο δέρμα, με νεανική υφή και εμφάνιση.

Το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την ολοκλήρωση τη μίας με την επόμενη μεσοθεραπεία είναι 15 ημέρες και μετά το τέλος τους επιτυγχάνεται ένα όμορφο, λείο και σφριγηλό δέρμα!

Η διατήρηση του αποτελέσματος γίνεται με μία εφαρμογή μεσοθεραπείας κάθε 30 ημέρες, όπου η όψη του δέρματος και της επιδερμίδας βελτιώνεται, ενώ παράλληλα το ενέσιμο υλικό που έχω επιλέξει, αυξάνει τη λιπολυτική δράση του, μειώνοντας τα ποσοστά λίπους στην περιοχή εφαρμογής.

Ιδανικές για μεσοθεραπεία σώματος θεωρούνται οι γυναίκες 18 έως και 75 ετών, χωρίς σημαντικά προβλήματα υγείας.

Πείτε αντίο στην επίμονη κυτταρίτιδα, με την πρωτοποριακή τεχνική της μεσοθεραπείας για όλο το σώμα.

Μεσοθεραπεία Σώματος σε Πειραιά, Αθήνα & Χανιά με Εγγυημένα Αποτελέσματα σε προσιτό κόστος!

Νέες κορυφαίες τεχνικές για την Μεσοθεραπεία Σώματος!

Ρωτήστε μας για τιμή - κόστος Μεσοθεραπείας Σώματος.

Υπηρεσίες Πρόσωπο – Σώμα

Υπηρεσίες Πρόσωπο – Σώμα

image
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλαστικός χειρουργός Δρ. Α. Μιχελουδάκης Πειραιάς, Βούλα Αθήνα, Χανιά. Beauty Plastic Surgery

Κλείστε ραντεβού

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Beauty Plastic Surgery Πλαστική Χειρουργική Πειραιάς, Αθήνα - Βούλα νότια προάστια Αττικής, Χανιά Προσθέστε την εφαρμογή μας στην αρχική οθόνη σας;

Οχι, ευχαριστώ