Αποκατάσταση στήθους

Αποκατάσταση στήθους

Αποκατάσταση Στήθους

Η αποκατάσταση του στήθους είναι μια αισθητική χειρουργική επέμβαση που περιλαμβάνει την ανακατασκευή του μαστού δίδοντας το σχήμα αλλά και το μέγεθος που θέλετε στο στήθος σας.

Η πλαστική χειρουργική τα τελευταία χρόνια είναι στενά συνδεδεμένη με την αποκατάσταση του στήθους .

Η επιστημονική γνώση και πρόοδος σε συνδυασμό με τις επιθυμίες των γυναικών σήμερα έχουμε πολλές περισσότερες επιλογές από το παρελθόν με την άμεση αποκατάσταση του στήθους όλο και περισσότερο να κερδίζει έδαφος.

Ανάπλαση στήθους

Η αποκατάσταση λοιπόν, του πιο ευγενούς γυναικείου οργάνου, αποτελεί μια από τις κατ’εξοχήν, επανορθωτικές επεμβάσεις που ανέπτυξε η Πλαστική Χειρουργική. Πριν ανακαλυφτούν οι επανορθωτικοί μέθοδοι για αποκατάσταση του μαστού, οι γυναίκες υφίσταντο μέσω του εκλείποντας μαστού την συνεχή υπενθύμιση της απειλητικής για τη ζωή τους νόσο.

Αυτό προκαλούσε κατάθλιψη, ελαττωμένη αυτοεκτίμηση, και αίσθημα απώλειας και σωματικής αναπηρίας. Η εξωτερική πρόθεση που συχνά τοποθετούσαν δεν ήταν αρκετή, για να μειώσει αυτά τα συναισθήματα. Επιπλέον ήταν δύσκολη στην εφαρμογή και δημιουργούσε προβλήματα, κατά τις αθλητικές και άλλες δραστηριότητες.

Η Αποκατάσταση στήθους σίγουρα θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα, σαφώς υπάρχουν και μειονεκτήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη, η ανάπλαση του μαστού περιλαμβάνει επιπλέον χειρουργική επέμβαση, ιατρικά ραντεβού και, ενδεχομένως, πρόσθετα έξοδα.

Αποκατάσταση Στήθους σε Πειραιά, Αθήνα & Χανιά με Εγγυημένα Αποτελέσματα σε προσιτό κόστος!

Νέες κορυφαίες τεχνικές για την αποκατάσταση στήθους!

Ρωτήστε μας για τιμή - κόστος αποκατάστασης στήθους.

Υπηρεσίες Πρόσωπο – Σώμα

Υπηρεσίες Πρόσωπο – Σώμα

image
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλαστικός χειρουργός Δρ. Α. Μιχελουδάκης Πειραιάς, Βούλα Αθήνα, Χανιά. Beauty Plastic Surgery

Κλείστε ραντεβού

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Beauty Plastic Surgery Πλαστική Χειρουργική Πειραιάς, Αθήνα - Βούλα νότια προάστια Αττικής, Χανιά Προσθέστε την εφαρμογή μας στην αρχική οθόνη σας;

Οχι, ευχαριστώ