Βλαστοκύτταρα

Βλαστοκύτταρα

Βλαστοκύτταρα

θεραπεια με Βλαστοκυτταρα - Αυτόλογες κυτταρικές θεραπείες.

Πρόκειται για μια νέα μέθοδο αντιγήρανσης κατά την οποία χρησιμοποιούνται αυτόλογα βλαστοκύτταρα προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα του προσώπου.

Με την θεραπεία με βλαστοκύτταρα μπορούμε να επιτύχουμε:

  • Μείωση ρυτίδων του προσώπου.
  • Μείωση της χαλάρωσης του δέρματος.
  • Βελτίωση της ποιότητας του δέρματος
  • Βελτίωση σε σημάδια και ουλές ακμής

Για ποιους είναι κατάλληλη η θεραπεία με βλαστοκύτταρα

Η θεραπεία με βλαστοκύτταρα είναι μια πολλά υποσχόμενη μέθοδος αντιγήρανσης του προσώπου, με την οποία μειώνεται η χαλάρωση του δέρματος, μειώνονται οι ρυτίδες και βελτιώνεται συνολικά η εικόνα του προσώπου.

Η μέθοδος είναι κατάλληλη για άτομα τα οποία επιθυμούν μια επιπλέον τόνωση του προσώπου, χρησιμοποιώντας αυτόλογα κύτταρα του ίδιου του σώματος. Είναι μια διαδικασία απόλυτα ασφαλής, η οποία μπορεί να επαναληφθεί όσο χρειάζεται, προκειμένου να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τεχνικές θεραπείας με βλαστοκύτταρα

Η θεραπεία μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας μόνο βλαστοκύτταρα, ή σε συνδυασμό με PRP (πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια). Ο συνδυασμός βλαστοκύτταρα με PRP θα μας δώσει πιο άμεσο αποτέλεσμα. Το κυτταρικό διάλυμα ενίεται με ειδικές κάνουλες κάτω από το δέρμα, στις περιοχές που χρειάζονται τόνωση αλλά και διάχυτα σε όλο το πρόσωπο. Τα βλαστοκύτταρα στη συνέχεια ξεκινούν τη διαδικασία αναγέννησης του προσώπου, δημιουργώντας νέα αγγεία και παράγωντας κολλαγόνο και νέα κύτταρα. Σε ένα διάστημα 3-4 εβδομάδων γίνονται εμφανή τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας.

Σε πρώτη φάση γίνεται η συλλογή των βλαστοκυττάρων από το σώμα. Η καλύτερη περιοχή δότης είναι το λίπος στην περιοχή των γοφών και της κοιλιάς. Η συλλογή γίνεται με λιποαναρρόφηση με τοπική αναισθησία. Το λίπος στη συνέχεια αποστέλλεται στο εργαστήριο και τα βλαστοκύτταρα απομονώνονται και αποθηκεύονται στην κρυοσυντήρηση.

Η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί όσο συχνά χρειάζεται, χρησιμοποιώντας τα βλαστοκύτταρα που υπάρχουν στην τράπεζα βλαστοκυττάρων.

Μετά τη θεραπεία με βλαστοκύτταρα

Η διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία και δεν υπάρχει πόνος κατά τη διάρκεια ούτε μετά τη θεραπεία. Συνήθως υπάρχει ένα ήπιο πρήξιμο στις περιοχές που έγινε ή έγχυση βλαστοκυττάρων, το οποίο υποχωρεί μετά από 3-5 ημέρες. Δεν υπάρχουν ουλές ούτε ράμματα.

Τα βλαστοκύτταρα ξεκινούν αμέσως να πολλαπλασιάζονται και να δημιουργούν νέα κύτταρα, ενώ ταυτόχρονα ευνοούν τη μετανάστευση άλλων χρήσιμων κυττάρων στη περιοχή. Τα νέα κύτταρα παράγουν κολλαγόνο και υαλουρονικό και ουσιαστικά «θεραπεύουν» τις περιοχές που εμφανίζουν βλάβες λόγω της γήρανσης.

Τα αποτελέσματα θεραπείας με βλαστοκύτταρα

Τα πρώτα αποτελέσματα θα γίνουν ορατά μέσα σε 3-4 εβδομάδες και παρατηρείται μια συνεχής βελτίωση στο πρώτο τρίμηνο. Κάθε άτομο ανταποκρίνεται διαφορετικά στη θεραπεία. Σε άλλους χρειάζονται μια ή δυο επεναληπτικές εγχύσεις μετά το τρίμηνο, ενώ σε άλλους όχι.

Το αποτέλεσμα της θεραπείας με βλαστοκύτταρα διατηρείται για 5-10 χρόνια. Δεδομένου ότι τα ληφθέντα βλαστοκύτταρα διατηρούνται σε κρυοτράπεζα, η διαδικασία μπορεί να επαναλαμβάνεται εφόρου ζωής!

Το κόστος θεραπείας με βλαστοκύτταρα έχει μεγάλη διακύμανση, ανάλογα με το ποια τεχνική θα επιλέξουμε. Μπορείτε να καλέσετε στο ιατρείο μας για να σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά για τις δυνατότητες που υπάρχουν.

θεραπεία με βλαστοκύτταρα σε Πειραιά, Αθήνα & Χανιά με Εγγυημένα Αποτελέσματα σε προσιτό κόστος!

Νέες κορυφαίες τεχνικές για την θεραπεία με βλαστοκύτταρα!

Ρωτήστε μας για τιμή - κόστος θεραπείας με βλαστοκύτταρα.

Υπηρεσίες Πρόσωπο – Σώμα

Υπηρεσίες Πρόσωπο – Σώμα

image
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλαστικός χειρουργός Δρ. Α. Μιχελουδάκης Πειραιάς, Βούλα Αθήνα, Χανιά. Beauty Plastic Surgery

Κλείστε ραντεβού

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Beauty Plastic Surgery Πλαστική Χειρουργική Πειραιάς, Αθήνα - Βούλα νότια προάστια Αττικής, Χανιά Προσθέστε την εφαρμογή μας στην αρχική οθόνη σας;

Οχι, ευχαριστώ