Υαλουρονικό Οξύ Προσώπου

Υαλουρονικό Οξύ Προσώπου

Υαλουρονικό Οξύ Προσώπου

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα προϊόν φιλικό προς το ανθρώπινο δέρμα δεν προκαλεί αλλεργίες και απορροφάται από τον οργανισμό έπειτα από ορισμένο χρονικό διάστημα. Η διάρκεια του είναι συνήθως 6-8 μήνες.

Η διαδικασία διαρκεί περίπου 10 λεπτά και δεν απομακρύνεστε από τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Τα αποτελέσματα γίνονται εμφανή σε 2-3 ημέρες μετά την εφαρμογή.

Χρησιμοποιείται σε ενέσιμη μορφή για να γεμίσει επιφανειακές και βαθύτερες ρυτίδες στο πρόσωπο, ή για να δώσει όγκο σε χείλη και ζυγωματικά.

Η φυσικότητα του αποτελέσματος εξαρτάται από τον τρόπο, με τον οποίο θα γίνει η έγχυσή του.

Πότε χρειάζεστε υαλουρονικό προσώπου;

  • Αν έχετε βαθιές γραμμές γύρω από τα μάτια, τα φρύδια ή περιστοματικά.
  • Αν θα θέλατε να αλλάξετε το περίγραμμα του σαγονιού, τα χείλη σας ή, αισθητικά, τη μύτη σας.
  • Αν σας ενδιαφέρουν οι μη επεμβατικές θεραπείες.
  • Αν έχετε ουλές και κοιλότητες στο δέρμα που προκύπτουν από ακμή, τραυματισμό ή συγγενείς ατέλειες.

Το Υαλουρονικό Οξύ Προσώπου είναι μία γρήγορη, ασφαλής διαδικασία επανάκτησης και διατήρησης της νεότητας, τα αποτελέσματα είναι άμεσα και μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε αισθητική ανάγκη.

Μοναδικό μειονέκτημά του αποτελεί η μη μονιμότητα του αποτελέσματος, ενώ η διαδικασία εφαρμογής του Restylane απαιτεί πείρα και εξειδίκευση.

Πώς πραγματοποιείται η διαδικασία;

Το υαλουρονικό οξύ χορηγείται με σύριγγα σε διάφορες περιοχές στο πρόσωπο και συγκεκριμένα γύρω από τα μάτια, κατά μήκος της γνάθου, γύρω από τα χείλη και το μέτωπο. Ο αριθμός, η θέση και το βάθος των ενέσεων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τύπο υαλουρονικού οξέως που χρησιμοποιείται για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εναλλακτικά, η έγχυση μπορεί να γίνει με Microcannulas, μία νέα ατραυματική μέθοδο που δίνει την δυνατότητα στον ιατρό να σμιλεύσει το πρόσωπο χωρίς βελόνες και «τσιμπηματάκια». Είναι ουσιαστικά δύο εξειδικευμένοι τύποι εύκαμπτων μικροκανουλών, ειδικά σχεδιασμένων για όπου χρειάζεται μεγαλύτερη ακρίβεια και κυρίως για την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Με τη μικροκάνουλα η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέως γίνεται ατραυματικά, όπως προαναφέρθηκε, σε ολόκληρο το πρόσωπο και τα χείλη λόγω της ελαστικότητας και της αμβλείας άκρης της, σε σχέση με τις βελόνες.

Το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο ομοιόμορφο. Ένα ακόμα πλεονέκτημα της έγχυσης υαλουρονικού οξέως με μικροκάνουλα είναι ότι μπορούμε να απλώσουμε ένα λεπτό στρώμα υαλουρονικού ώστε το δέρμα να αποκτήσει τη χαμένη του ελαστικότητα και ενυδάτωση, δηλαδή να κάνουμε ένα είδος βαθιάς μεσοθεραπείας, πάντα χωρίς βελόνες. Αυτό μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε περιοχή, ακόμη και σε περιοχές με πολλά αγγεία (όπως μάτια, μέτωπο, κροταφική περιοχή, χείλη), που διαφορετικά θα αποφεύγαμε, λόγω της μεγάλης επικινδυνότητας για δημιουργία οιδημάτων.

Υαλουρονικό Οξύ Προσώπου σε Πειραιά, Αθήνα & Χανιά με Εγγυημένα Αποτελέσματα σε προσιτό κόστος!

Νέες κορυφαίες τεχνικές για την Υαλουρονικό Οξύ Προσώπου!

Ρωτήστε μας για τιμή - κόστος Υαλουρονικό Οξύ Προσώπου.

Υπηρεσίες Πρόσωπο – Σώμα

Υπηρεσίες Πρόσωπο – Σώμα

image
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλαστικός χειρουργός Δρ. Α. Μιχελουδάκης Πειραιάς, Βούλα Αθήνα, Χανιά. Beauty Plastic Surgery

Κλείστε ραντεβού

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Beauty Plastic Surgery Πλαστική Χειρουργική Πειραιάς, Αθήνα - Βούλα νότια προάστια Αττικής, Χανιά Προσθέστε την εφαρμογή μας στην αρχική οθόνη σας;

Οχι, ευχαριστώ