Βλεφαροπλαστική

Βλεφαροπλαστική

Βλεφαροπλαστική

Οι σακούλες των βλεφάρων είναι ένας συνδυασμός περίσσειας δέρματος και πρόπτωσης λίπους, με αποτέλεσμα να φαίνονται τα μάτια γερασμένα και κουρασμένα.

Όταν η χαλάρωση, οι ρυτίδες και οι σακούλες αυξηθούν, χάνει το βλέμμα την έκφραση του και το σχήμα του.

Η σύγχρονη βλεφαροπλαστική έρχεται να επιλύσει αυτό το πρόβλημα διορθώνοντας, είτε μια περίσσεια δέρματος, είτε μια πρόπτωση λίπους ή συνδυασμό και των δύο.

Η βλεφαροπλαστική δεν αφήνει σημάδια [ουλές].

Πότε πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να προβείτε σε βλεφαροπλαστική

  • Αν έχετε περίσσεια δέρματος που καλύπτει τη φυσική πτυχή των άνω βλεφάρων.
  • Αν έχετε χαλαρό δέρμα που κρέμεται κάτω από τα άνω βλέφαρα, πάνω από τις βλεφαρίδες.
  • Αν τα άνω και κάτω βλέφαρα φαίνονται πρησμένα, κάνοντας τα μάτια σας να φαίνονται κουρασμένα και γηρασμένα.
  • Αν έχετε έντονες «σακούλες» κάτω από τα μάτια.

Πως γίνεται η επεμβαση της βλεφαροπλαστικης

Η βλεφαροπλαστική μπορεί να πραγματοποιηθεί στα άνω βλέφαρα, στα κάτω βλέφαρα, ή και τα δύο.

Με βάση την προεγχειρητική αξιολόγηση που θα κάνω, ανάλογα με τη δομή του προσώπου, των οστών και τη συμμετρία των φρυδιών σας, θα αποφαστεί η χειρουργική τεχνική.

Στην άνω βλεφαροπλαστική, δημιουργείται προσεκτικά μία τομή κατά μήκος της φυσικής πτυχής του άνω βλεφάρου, που την καθιστά αόρατη με την αποθεραπεία. Η περίσσεια δέρματος αφαιρείται, καθώς και η σωστή ποσότητα λίπους, εάν χρειάζεται, με αποτέλεσμα να μπορούμε να πετύχουμε, με μεγάλη ασφάλεια, ένα αρμονικό και όμορφο αποτέλεσμα.

Στην κάτω βλεφαροπλαστική, χρησιμοποιώ μία σύγχρονη χειρουργική τεχνική, αυτήν της κάτω βλεφαροπλαστικής με ταυτόχρονη μετάθεση του λίπους. Η χαλάρωση του κάτω τμήματος διορθώνεται και οι αντιαισθητικές «σακούλες» απομακρύνονται. Η μετάθεση και ανακατανομή του λίπους στα όρια του κόγχου, μου επιτρέπει να γεμίσω τους μαύρους κύκλους (την κοιλάδα του δακρύου), εξαλείφοντας την κούραση που προσδίδει και προσφέροντας νεανικότητα και αποτέλεσμα σε ισορροπία.

Μία άλλη τεχνική που απευθύνεται σε νεαρότερες ηλικίες, είναι η βλεφαροπλαστική χωρίς εξωτερική τομή (transconjuctival approach), στην οποία αφαιρείται μόνο λίπος και όχι δέρμα. Η τομή γίνεται εσωτερικά του βλεφάρου και αφαιρείται η περίσσεια του λίπους που δημιουργεί τις αντιαισθητικές σακούλες.

Η ελαστικότητα και η ποιότητα του δέρματος δεν επηρεάζονται καθόλου.

Η επέμβαση πραγματοποιείται σε οργανωμένο χειρουργείο, παρουσία αναισθησιολόγου, διαρκεί περίπου μία ώρα, ενώ έχει εντυπωσιακό χρόνο αποθεραπείας και απειροελάχιστα οιδήματα.

Βλεφαροπλαστική σε Πειραιά, Αθήνα & Χανιά με Εγγυημένα Αποτελέσματα σε προσιτό κόστος!

Νέες κορυφαίες τεχνικές για την βλεφαροπλαστική!

Ρωτήστε μας για τιμή - κόστος βλεφαροπλαστικής.

Υπηρεσίες Πρόσωπο – Σώμα

Υπηρεσίες Πρόσωπο – Σώμα

image
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλαστικός χειρουργός Δρ. Α. Μιχελουδάκης Πειραιάς, Βούλα Αθήνα, Χανιά. Beauty Plastic Surgery

Κλείστε ραντεβού

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Beauty Plastic Surgery Πλαστική Χειρουργική Πειραιάς, Αθήνα - Βούλα νότια προάστια Αττικής, Χανιά Προσθέστε την εφαρμογή μας στην αρχική οθόνη σας;

Οχι, ευχαριστώ