Μεσοθεραπεία προσώπου

Μεσοθεραπεία προσώπου: ότι πρέπει να γνωρίζουμε

Η μέθοδος της μεσοθεραπείας προσώπου αφορά την έγχυση ουσιών στο μεσόδερμα με στόχο την κυτταρική αναγέννηση, τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών και επομένως την παραγωγή κολλαγόνου.
Οι δύσκολοι ρυθμοί, το άγχος αλλά και το πέρασμα του χρόνου κάνουν το πρόσωπο να δείχνει κουρασμένο, αφυδατωμένο, χάνοντας τη λάμψη και την ελαστικότητα του.
Οι βιταμίνες, τα αμινοξέα, τα ιχνοστοιχεία αλλά και άλλες ουσίες είναι απαραίτητες για τη δομή και την ανάπτυξη της επιδερμίδας μας καθώς επίσης και για την συγκράτηση νερού κάτω από το δέρμα, προσδίδοντας ένα πιο φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό πρόσωπο.
Στο η θεραπεία είναι γρήγορη απλή και χωρίς παρενέργειες. Με την ειδική συσκευή derma roller δημιουργούμε κανάλια στην επιφάνεια της επιδερμίδας μέσα από τα οποία τα διαλύματα της μεσοθεραπείας φτάνουν στο απαιτούμενο βάθος.

Μεσοθεραπεία γίνεται αρχικά ανά εβδομάδα και ανά 15 ημέρες αργότερα για ένα διάστημα 2-4 μηνών, αλλά και επαναληπτικά μια η δυο φορές το χρόνο. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος καθώς και όλες τις εποχές του χρόνου.

Η διάρκεια μιας συνεδρίας είναι περίπου 15 λεπτά.

Η μεσοθεραπεία προσώπου ενδείκνυται για την άμεση λείανση των ρυτίδων, καθώς επίσης τη λεύκανση ,τόνωση ,σύσφιξη και λάμψη της επιδερμίδας σας.